zondag 5 november 2017

Gewend

We staan op ons eigen gereserveerde plaats nu, Alles neergezet, Schotelantenne. Vaste afvoer weer aangesloten. De slang die we hadden gebruikt vorig jaar was verdwenen, dus op zoek naar een andere. De achterburen gaan van de camping af, en daar lagen genoeg buizen voor onze afvoer weer aan te sluiten. ook hadden zij een propaan gasfles te koop voor 5 euro. dus ook meegenomen. Het derde raam was aan de beurt om het schuifband te vernieuwen, Vlak voordat we naar Spanje vertrokken ging ook dit schuifband stuk. Besteld en meegenomen, en weer gerepareerd. 2 uurtjes per raam werk.
Op de camping zijn heel wat veranderingen doorgevoerd. Er mag niemand meer op de parkeerplaatsen vooraan staan, en de pas aangelegde camperplaatsen mogen ook niet gebruikt worden. Dus er zijn geen plaatsen genoeg om iedereen die gereserveerd had een plaats te bezorgen. De entree van de camping is ook veranderd, de slagbomen gaan open d.m.v. de kentekens te lezen. en de entree van de receptie zit aan de voorkant nu. De jeu de boules banen zijn ook verplaatst. Die zijn nu achter op de camping. Al 2 x gebould.  De markt in Alfas del Pi bezocht, en vandaag naar Albir.
Chinees en de markt bezoeken. Afgelopen week zijn we Jan en Martina wezen bezoeken op de camperplaats San Antonio. We lazen op hun blog, dat ze binnenkort zouden vertrekken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten