vrijdag 9 december 2016

Laatste week onderweg

Na 2 dagen in Almerimar te hebben gestaan, zijn we doorgereden naar Roquetas de Mar. Pracht plaats aan het strand, daar ook 2 nachtjes gestaan,  gefietst naar Aguadulce, was heerlijk weer.
Vanuit daar doorgereden naar Garrucha (net achter Mojacar), vrij gestaan aan het strand. Nadat we een Duveltje zijn wezen drinken in het dorp, ging Bert nog een cache zoeken in de buurt. Dit liep niet erg goed af. Hij kwam onder de blubber terug, was uitgegleden, maar zijn telefoon heeft het overleeft. `s avonds kwamen er jongelui barbequen op het strand. Sjef dacht eerst dat ze dat achter zijn camper kwamen doen, gelukkig gingen zij toch richting strand. Gisteren aangekomen in Aguilas. Playa Carolina.
Wat een uitzicht! Vanmiddag even naar het dorp fietsen, even wat inkopen doen. Tijd vliegt om, nog 5 dagen, dan zijn we op camping Benisol. We hebben trouwens steeds geluk gehad met het weer. De overstromingen in Malaga hebben we gelukkig gemist. En in Benidorm is het weer ook niet zo als het moet zijn. Hopelijk nemen wij de zon mee.
1 opmerking: