vrijdag 2 december 2016

El Rocio- Gibraltar- Fuengirola- Almayate

Vanaf Vila Real naar Spanje. El Rocio bezocht. Leuk plaatsje waar er alleen zandwegen zijn. Dit is voor de paarden. Gratis plaatsje achter het politie bureau.
De volgende ochtend vertrokken we naar Gibraltar. Waren we nog nooit geweest. Camperplaats in de haven van La linea de la Conception. Te voet naar Gibraltar. over de grens heb je gelijk het vliegveld, De slagbomen gingen dicht en er steeg toen net een vliegtuig op. Mooi gezicht. In de plaats aangekomen gingen we op zoek de Cable Car, om op de rots te komen waar de apen zaten. Daar aangekomen bleek dat er geen honden in de kabelbaan mochten, een geluk, want ik wilde zo ie zo niet mee. Geen hoogtevrees, maar valvrees. De volgende ochtend op weg naar Fuengirola.
Aangekomen op de camperplaats bleek deze aardig vol te staan. Er stond een jonge man, die tegen ons zei dat hij een camperplaats had op 5 min rijden voor 5 euro.
Dus wij met 3 campers er achteraan. Maar na 5 km besloten we niet verder te volgen, hadden er geen goed gevoel bij, en het was wel erg ver van de binnenstad en strand vandaan, dus wij weer terug naar de camperplaats en er waren nog precies 3 plaatsjes vrij voor ons. Prima plek. Vanochtend reden we naar Torre de Benagalbon, We konden via de door ons gekozen route de camperplaats niet bereiken. Te voet verder om de plaats te onderzoeken. Er was geen plaats meer dus de campers draaien en op weg naar Almayate, waar we nu staan. morgen verder naar Almerimar. Uiteraard vinden we overal caches, en maken wandeltochten in de omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten