maandag 8 augustus 2016

Tjechie. Lipnomeer

We zijn vorige week bij Eduard en Martha op de camping in Nijensleek geweest. Daar hebben zij een prachtig chalet. Heerlijke capucijnersoep gehad.Was een gezellige dag.
Vrijdagmiddag rond 2 uur zijn we vertrokken naar Tjechie, we zouden 1 overnachting nemen rond Frankfurt am Mein. Bij de duitse grens aangekomen reed de camper niet meer zo fijn, hij begon te trillen door de hele camper. Aangezien we net een nieuw wiellager hadden gekregen kreeg ik het idee dat er een wiel loszat. Op de parkeerplaats aangekomen zag ik niets aan de voor en onderkant van de camper. Dus doorrijden dan maar. Het werd alsmaar erger en de camper begon nu ook één kant op te trekken, dus weer stoppen. rond de camper gelopen, en toen zagen we het, de linker achterband
(Net nieuw) was aan de buitenkant helemaal opgezet. Dus dat werd bandje wisselen. Alle spullen eruit om bij de reserveband te komen. Toen de reis verder gevolgd. Om 19.00 uur aangekomen in Bad Camberg. mooie camperplaats. Om 6.45 uur vertrokken richting Lipnomeer. Halverwege zijn we van de A3 afgegaan, omdat we inmiddels al in 30 km file terecht waren gekomen. Om 16.00 uur aangekomen op de camping kwamen onze vrienden ons bij de poort al verwelkomen.  Gisteren in Ceská Krumlov geweest, leuk stadje. Dinsdagmorgen gaan we naar Cervena Recice, waar we woensdag aankomen.

             
   Uit eten met collega`s en vrienden Onze buurman op de camping in Tjechie droogt paddestoelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten